Vår meny
Rugantino kombinerer den varme atmosfæren fra et italiensk hjem med den livlige stemningen fra det romerske kjøkkenet. Her kan du virkelig dykke ned i den italienske opplevelsen. Menyen følger den klassiske italienske strukturen med antipasti, primi piatti, secondi piatti og dolci – det vil si forretter, pasta, hovedretter og dessert.

Meny
Stuzzichini - Snacks
OLIVE MARINATE 85,-
Marinerte italienske oliven
(nøtter)
MANDORLE SALATE 90,-
Salte ristede mandler
(nøtter)
Antipasti - Forretter
(hvetegluten, melk)
TRIS DI BRUSCHETTE 198,-
Trio av bruschetta med cherrytomater, artisjokkrem og nduja med stracciatella ost
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk)
MISTO ITALIANO 410,-
Blandet italiensk spekemat, ost, marinerte oliven og artisjokker. Serveres med brød
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk)
CAPRESE DI BUFALA 220,-
Bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum. Serveres med brød
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk)
PARMA E BURRATA 260,-
Parmaskinke og burrata. Serveres med brød
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk, sulfit)
Crostone Parma E Burrata 250,-
Risted brød, ricottakrem med urter, prosciutto di Parma, confitert cherry tomat, balsamico glaze
(hvetegluten, melk, sulfit)
(melk, hvetegluten, egg)
CARPACCIO DI BRESAOLA 275,-
Bresola (Spekemat fra Storfe) rucola, parmesan og agrumi dressing. Serveres med brød
(melk, hvetegluten, egg)
Insaltone - Salater
(Hvetegluten,nøtter)
INSALATA VEGETARIANA 200,-
Vegetariansk salat blandet med sesongens grønnsaker, dressing di Agrumi og brød
(Hvetegluten,nøtter)
(Hvetegluten, egg)
INSALATA DI POLLO 245,-
Kylling blandet med sesongens grønnsaker, parmesan, dressing di Agrumi og brød
(Hvetegluten, egg)
PRIMI
(melk, hvetegluten)
Bigoli ALL’AMATRICIANA 240,-
Gnocchi med tomatsaus, guanciale og pecorino
(melk, hvetegluten)
(melk, hvetegluten, egg)
BIGOLI ALLA CARBONARA 240,-
Hjemmelaget pasta guanciale, egg og pecorino
(melk, hvetegluten, egg)
Gnocco verde 245,-
Gnocchi med erte arem, guanciale,mynte,pecorino romano, confitert cherry tomat ogsyltet rødløk
(hvetegluten, melk, selleri, sulfit,egg)
LASAGNA CLASSICA 260,-
Hjemmlaget pasta og ragú tomatsaus, kalvekjøtt, bechamel og Grana Padano ost
(hvetegluten, melk, selleri, sulfit,egg)
(melk, hvetegluten, egg)
PAPPARDELLE PORCINI E TARTUFO 270,-
Hjemmelaget pasta med steinsopp og trøffel
(melk, hvetegluten, egg)
(melk,hvetegluten,skalldyr,pinjekjerner)
BIGOLI PESTO GAMBERI E STRACCIATELLA 270,-
Hjemmelaget pasta og pesto, reker og stracciatella ost
(melk,hvetegluten,skalldyr,pinjekjerner)
(melk, hvetegluten, skalldy)
BIGOLI POMODORO BURRATA E GAMBERI 250,-
Hjemmelaget pasta, tomatsaus, burrata, reker, Grana Padano ost og basilikum
(melk, hvetegluten, skalldy)
(Hvetegluten)
BIGOLI ALLA PUTTANESCA 230,-
Hjemmelaget pasta med tomatsaus, oliven, kapers, chili og persille
(Hvetegluten)
(melk,sulfit,hvetegluten, bløtdyr)
Gnocchi al profumo di mare 250,-
Gnocch med squash krem blåskjell, persille,confitert cherry tomat, sitronskall og pecorino Romano ost
(melk,sulfit,hvetegluten, bløtdyr)
(hvetegluten,egg, melk)
PAPPARDELLE ALLA BOSCAIOLA 250,-
Hjemmelaget pasta med Grana Padano ostefondue, pølse av svinekjøtt, nduja, portobello sopp og persille
(hvetegluten,egg, melk)
bechamelkrem og Grana padano ost
Cannelloni ricotta e spinaci250,-
Hjemmelaget pasta,ricotta ost,spinat,tomatsaus,
bechamelkrem og Grana padano ost
For barna har vi små pasta etter eget valg 150,- | Alle våre pasta kan lages glutenfri +30,- | Glutenfri brød +30
(melk,hvetegluten,egg,soya,sennep)
.....
For barna har vi små pasta etter eget valg 150,- | Alle våre pasta kan lages glutenfri +30,- | Glutenfri brød +30
Secondi - Hovedretter
(hvetegluten,melk,egg,sulfit)
BISTECCA 430,-
Grillet entrecôte ca 300g med rucola, parmesan, cherrytomater, stekte poteter og brød
(hvetegluten,melk,egg,sulfit)
(hvetegluten)
GRIGLIATA MISTA DI CARNE 415,-
Et utvalg grillet kjøtt (Entrecote, lammecarre, sterk pølse, kylling og pølse med pepper)med sesongens grønnsaker og brød
(hvetegluten)
(hvetegluten,melk, nøtter, sulfit)
AGNELLO ALLA GRIGLIA CA 250g 420,-
Grillet lammekoteletter med hjemmelaget potetpuré med saffron, sopp og rosmarin olivenolje og brød
(hvetegluten,melk, nøtter, sulfit)
og rødbetpulver. Servert med brød(hvetegluten, nøtter, fisk, sulfit)
BACCALÀ AL FORNO 320,-
Ovnsbakt Baccalà servert med hjemmelaget ertestappe, agrumi dressing, hakkede mandler
og rødbetpulver. Servert med brød(hvetegluten, nøtter, fisk, sulfit)
Serveres med ristet brød
IMPEPATA DI COZZE 250,-
Blåskjell med hvitløk, persille,og pepper.
Serveres med ristet brød
(hvetegluten, bløtdyr, sulfit)
(hvetegluten, sulfit, melk)
POLLO ALLA Norma 290,-
Kylling med stekt Aubergine, ricotta salata basilikum og tomatsaus. Serveres med brød
(hvetegluten, sulfit, melk)
Contorni - Sideretter
INSALATA MISTA 80,-
Blandet salat og brød
PATATE AL FORNO 80,-
Stekte poteter
VERDURE DI STAGIONE 90,-
Miks av sesongens grønnsaker og brød
Dolci - Dessert
(melk)
PANNA COTTA 140,-
Italiensk fløtepudding med saus av rød frukt
(melk)
(hvetegluten, egg, melk)
TIRAMISU 150,-
Savoiardikjeks med espresso, mascarponekrem og kakaodryss
(hvetegluten, egg, melk)
(spor av melk)Aldersgrense 20 år
FRAGONCELLO 130,-
Jordbær sorbet med Limoncello likør
(spor av melk)Aldersgrense 20 år
(melk, egg)
AFFOGATO AL CAFFE 105,-
Vaniljeis med espresso
(melk, egg)
(melk, egg)
GELATI E SORBETTI 160,-
3 smaker iskrem, velg mellom vanilje, jordbær og sjokolad
(melk, egg)